ONBEPERKTE  TOEGANG TOT ENERGIE.

De fundamentele basisprincipes van Qigong maken je bewust van de onbeperkte toegang tot energie in je lichaam en hoe je deze energie kunt toepassen in je dagelijkse leven.

De fundamentele basisprincipes van Feng Shui laten je zien hoe je huis de spiegel is van je ziel en hoe deze gewelddadig kracht van jouw huis en jouw omgeving invloed heeft op je algemene welzijn.

Leven en creëren vanuit je diepste intentie, dat zijn de basisingrediënten van pure essentiële Qigong en Feng Shui en meteen ook de kracht van deze bijzondere en unieke opleiding tot QGFS professional.

Sta je op het punt om te ervaren hoe je je focus kunt verleggen van het oefenen van vormen naar de innerlijke en ware essentie van Qigong om eindelijk de stroom van Qi te voelen!

Wil je ontdekken hoe je onbeperkt toegang kan krijgen tot energie om het daarna ook te kunnen delen met anderen, het toe te passen in je eigen praktijk of je eigen trainingen geven?

Ik hoop je snel te ontmoeten in de Qigong & Feng Shui Academy!

Ilse Vanbrabant 🍀

PS: je kan de “QGFS opleiding” ook volgen om je eigen droomleven te ontwerpen!


Gecertificeerd Qi Gong en Feng Shui professional

Deze Qi Gong & Feng Shui methode is uniek in de wereld. Door gebruik te maken van “pure essentiële Qigong” en “pure essentiële Feng shui” kan je levens en woningen met creativiteit en kracht transformeren.
Iedereen die met jou gaat werken zal een veranderaar worden van zichzelf.

We starten op 11.03.2022
plaatsen zijn beperkt
registreren kan tot 28.02.2022


Gecertificeerd Qigong mentor

In deze opleiding ga je vooral bezig zijn met de fundamentele basisprincipes van Qigong.

De focus ligt op je eigen lichaam waarbij je alsmaar meer kan komen tot een dynamische ontspanning.
We werken tijdens de sessies vooral op het openzetten van je gewrichten en chakra’s om vanuit een open en ontspannen lichaam te bewegen.
Je zal je bewust worden dan je jezelf niet meer moet afsluiten om in je kracht te kunnen blijven.
De fundamentele basisprincipes van Qigong maken je bewust van de onbeperkte toegang tot energie en hoe je deze energie kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Je gevoeligheid wordt omgezet in kracht, innerlijke kracht. Je gaat weer sterker in verbinding komen met je diepere kern, het centrum van alle kracht en informatie.

Als mentor ben je vooral met jezelf bezig om dit alles onder de knie te krijgen, maar ook hoe je anderen reeds kan inspireren.
Je zal vooral eerst zelf de vele krachten en voordelen van Qigong aan den lijve ondervinden waardoor je lichaamshouding niet onopgemerkt zal veranderen.

Dankzij Qigong ga je de energie in je lichaam en in je omgeving in verandering brengen waardoor je alsmaar meer gaat voelen en ontdekken wat jou weg is!

Schrijf je in voor deze bijzonder mooie en fijne opleiding die je leven en je omgeving kunnen veranderen. Na deze opleiding kan je zelf aan de slag als een gecertificeerd Qigong mentor/trainer/healer of je kan een mentor zijn voor je gezin, je familie, je werknemers en je hele omgeving.

We starten op 11.03.2022
plaatsen zijn beperkt
registreren kan tot 28.02.2022


Gecertificeerd Qigong instructeur.

Als een Qigong instructeur ga je nog meer diepgang ervaren in je eigen lichaam en in de trainingen naar anderen – Intensief en uitgebreid trainingsprogramma

Je wordt 200% ondersteund in het geven van je eigen trainingen. Naast de Qigong trainingen krijg je ook business trainingen waarbij de nadruk ligt op het uitbouwen van je eigen bedrijf of het implementeren van Qigong in je bestaande activiteit.

Vragen of inschrijven kan via support@qigong.be


EEN DROOM DIE UITKOMT!

Het afgelopen jaar heb ik met mensen gewerkt zoals jij, die een manier zochten om hun leven een nieuwe wending te geven. Door een licht te schijnen op hoe hun leven en hun omgeving er NU uitziet kregen ze betere inzichten over de blokkades die hun dromen en vooruitgang in de weg stonden.

Door kleine veranderingen toe te passen in hun lichaamshouding kwam er al snel een stroming op gang.
Door kleine aanpassingen in huis konden beslissingen sneller gemaakt worden…je huis is de spiegel van je ziel!

Door samen te werken met heel wat prachtige mensen heb ik een unieke methode ontworpen die de kracht van Qi Gong en Feng Shui omvat.

Het is een droom die uitkomt om deze bijzondere combinatie tijdens mijn nieuwe trainingsprogramma met jou te delen, met de mogelijkheid je te certificeren als een Qi Gong en Feng Shui professional

Ik ben fier om te zeggen dat deze methode zowel voor jou als MET JOU ontstaan is.

Daarom wil ik een bijzondere dank uitspreken aan de vele mensen die vorig jaar met mij hebben samengewerkt!

Ilse Vanbrabant 🍀


Qi Gong expert “QGFS professional

Als een “QGFS professional” zal je merken dat je steeds minder bewegingen nodig hebt om een groter gevoelen te ervaren.

Je gaat bewegingen en intenties als vanzelf integreren in je dagelijkse leven en bewegingen zijn alsmaar meer intern.

Je zal alert en gevoelig zijn voor de kleinste veranderingen die in je lichaam en in je omgeving plaatsvinden. Je alertheid zal ervoor zorgen dat je op het gepaste moment doordachte acties zal ondernemen om succesvol in het leven te evolueren als een voorbeeld voor je naasten.
Met weinig woorden zal je spreken en je hebt maar weinig woorden nodig om te begrijpen wat een ander je wil vertellen.

Als een Qigong professional sta je niet alleen in verbinding met je aardse leermeester, je komt in een rechte lijn met het universum en krijgt almaar meer inzichten die je naar een hogere vorm van bewustzijn brengen. Door interne rust te ervaren kunnen transformaties plaatsvinden.

Je leeft in het Hier en Nu met je eigen pure Qigong levensstijl!

Energie heeft geen geheimen voor jou.


Qigong master

Mensen zullen je aanspreken met Meester of Master uit respect voor wat je hen bijbrengt.
Deze erkenning ontvang je van de mensen rondom jou.

Als een Qigong Master deel je kennis zonder te willen leren, geef je advies zonder te oordelen.
Je leeft vanuit je eigen pure en innerlijke kracht.

Deze levensstijl zal anderen inspireren om ook hun leven te leven vanuit hun pure innerlijke kracht.

Levenservaringen – “voorspoed en tegenslagen” zullen je op een hoger niveau tillen terwijl je steeds dieper verbonden bent met de natuur – het universum zal je gids zijn

Hier leef je in puurheid, in vrijheid en kom je los van vormen en titels.



close

Qi Gong Academy

Wil jij als eerst weten wanneer de opleidingen starten!
Schrijf je in en ontvang de zoom link voor een gratis life online training.
ps: check ook je spam

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.