Sta je op het punt om te ervaren hoe je je focus kunt verleggen van het oefenen van vormen naar de innerlijke en ware essentie van Qigong om eindelijk de stroom van Qi kunt voelen!

De vele Qigong-liefhebbers die onze trainingen al hebben gevolgd, zijn het er unaniem over eens dat deze training hen de meest essentiële aspecten van energiebewustzijn heeft aangereikt, waardoor ze al vele vragen hebben kunnen beantwoorden tijdens hun Qigong mentor training.

Qigong brengt je terug naar de basis van alle bewegingen, de soepelheid van een jeugdig lichaam.
Een flexibel lichaam zorgt voor een flexibele geest net zoals een lichaam met veel blokkades je een geblokkeerde geest geeft.
Zachte oefeningen maken je lichaam zacht als zijde.
Hoe meer je van binnen zachter wordt, zal je mentaal en energetisch sterker worden.
Je ontwikkelt een sterk Yin & Yang gevoel van ontvangen en geven – waarbij alles in balans wordt gebracht.

YIN & YANG

opnemen en verspreiden

Certificeringsniveaus


Gecertificeerd Qigong & Feng Shui Mentor

Geef je eigen Qigong & Feng Shui trainingen of upgrade je bestaande coaching praktijk met dit Intensief en uitgebreid trainingsprogramma

Gecertificeerd Qigong expert

Intensief en uitgebreid trainingsprogramma met 48 uren individuele training waarbij je alsmaar meer diepgang zal ervaren, je kan zelf evenementen organiseren, je kan Qigong mentoren en instructors trainen – “Full membership”

Gecertificeerd Qigong & Feng Shui Instructor

Als een Qigong & Feng Shui instructor ga je nog meer diepgang ervaren in je eigen lichaam en in de trainingen naar anderen – Intensief en uitgebreid trainingsprogramma

Gecertificeerd Qigong master

Het certificaat van Qigong master zal je door het leven aangereikt worden. Levenservaringen – voorspoed en tegenslagen zullen je op een hoger niveau tillen terwijl je steeds dieper verbonden bent met de natuur – het universum zal je gids zijn “Full membership”


Qigong – Feng Shui mentor (yin)

Hier leer je alle belangrijkste Qigong principes, basisoefeningen en vormen. Je leert je dynamisch te ontspannen, je gewrichten en energiecentra open te zetten, energie op te wekken en deze te sturen naar waar je hem nodig hebt. Je leert te werken met yin/yang en de 5 elementen en leert de basis van de Chinese geneeswijzen en de acupunctuur of meridianen leer. Je leert energie te voelen evenals blokkades op te sporen en weg te werken.

Als mentor ben je vooral met jezelf bezig om dit alles onder de knie te krijgen, maar ook hoe je anderen reeds in beperkte mate kan helpen. Omdat je zelf de vele krachten en voordelen van het Qigong aan den lijve hebt mogen ondervinden, zal het niet moeilijk zijn anderen te enthousiasmeren.

Schrijf je in voor deze bijzonder mooie en fijne opleiding die je leven en zodoende ook je omgeving kunnen veranderen. Na deze opleiding kan je zelf aan de slag als een gecertificeerd Qigong – Feng Shui mentor of je kan een mentor zijn voor je gezin, je familie, je werknemers en je hele omgeving.


Qigong instructor (yang)

Misschien het je ambitie om les te gaan geven in Qigong, maar misschien ook niet en wil je het vooral voor jezelf doen.
Feit is wel dat ervaring ons leert dat mensen meer leren door les te geven dan door les te krijgen.
Daar waar les krijgen een eerder passieve gebeurtenis is waar je vooral nadoet, is lesgeven veel dynamischer. Je moet niet alleen nadenken over wat je gaat vertellen, maar ook hoe je het goed kan voordoen. Je ziet waar mensen het moeilijk hebben en je leert zelf oefeningen uit te werken om het toch duidelijk te maken. Maar terwijl je kijkt naar anderen, ben je ook meer bewust van jezelf en kijk je of je het zelf ook wel goed doet. Dit proces van terugkoppelen en bijsturen is erg leerrijk en verhoogt de diepgang van je eigen Qigong.


Qigong – Feng Shui expert (yin)

Met de ervaring die je opgedaan hebt als Qigong instructor is het tijd om opnieuw de focus op jezelf te richten en naar verdieping in je eigen Qigong te gaan. Je hebt dan niet persé nieuwe oefeningen nodig, integendeel (alle belangrijke oefeningen en vormen ken je trouwens al): je gaat je eigen oefeningen opnieuw herontdekken. Door ze te bekijken en vooral te beleven vanuit je opgedane ervaring, ontdek je steeds meer fascineren aspecten van je eigen lichaam en energie. Je begint aan een formidabele exploratietocht die je tot in het diepste van je zijn brengt. Maar je wordt je ook steeds meer bewust van het samenspel tussen jezelf en je omgeving, ja zelfs de kosmos. Op die manier ontdek je ook hoe groot je invloed is, niet alleen op je eigen leven, maar ook op dat van anderen. 

Vanuit je expertise kan je steeds beter anderen mensen begeleiden in zelfhealing en daar waar nodig ook zelf te helen. Je kennis van het Qigong wordt aangevuld met kennis over kruiden, etherische oliën, gezonde voeding, de zes dimensies, enz… 

Vanaf nu beoefen je geen Qigong meer, je bent Qigong geworden! Energie heeft nog weinig geheimen voor jou.


Qigong master (yang)

Als Qigong expert was je weer een in yin-fase van je groei en opleiding. De beweging was weer inwaarts: input, zelfstudie en -reflectie, exploreren en onderzoeken…

Logisch dat daar dan ook weer een yang fase op volgt. De opgedane kennis en energie smeekt om gedeeld te worden, om er anderen in te betrekken en mee te helpen. Je bent nu een ervaren gids die de mens kan begeleiden naar de meest verborgen aspecten van het zijn en jouw diepgang op hen over te brengen.

Maar ook als Master hoef je niet persé les te geven. Je kan er ook gewoon zijn voor jezelf en anderen en door je houding en voorbeeld anderen inspireren en ondersteunen op hun pad.


De transformatie van Qigong mentor tot Qigong Expert is een transformatie van steeds meer diepgang en een innerlijke evolutie naar kwaliteit.

Niet van verzamelen, maar van uitdiepen, onderzoeken. Niet van cognitieve, intellectuele studie, maar van voelen en beleven. Niet van ‘hersen’ intelligentie, maar van ‘buik’ intelligentie.

Je werkt met een pakket aan oefeningen en vormen die evolueren van mechanische bewegingen naar diepgaande bewegingen die alsmaar meer intern gebeuren.

Bij de volgende fasen ga je dat pakket steeds verder uitdiepen en maximaal integreren in je eigen doen en leven. Je leert het toepassen op jezelf en anderen, niet door het uit te leggen, maar door het te begrijpen en te laten voelen. Door het innerlijke verdiepen bij jezelf, ga je het ook steeds meer uitstralen. Als een boom met grote, ruime kruin die hele diepe en ruime wortels heeft.

De verschillende graden zijn geen doelen op zich, geen eretitels. Het zijn fazen in een steeds dieper gewortelde persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Qigong is als een reis waarbij de eindbestemming niet het doel is, maar de reis op zich het doel is dat ons naar tal van bestemmingen brengt.


close

Feng Shui Qigong

Wil jij als eerst weten wanneer onze nieuwe programma's starten!
schrijf je in om meer te weten te komen hoe je een gecertificeerde Qigong - Feng Shui expert kan worden.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.