De innerlijke en ware essentie zit in jou!

De innerlijke en ware essentie zit in jou – Qi-gong trainingen kunnen deze ware essentie activeren om je terug te brengen naar je innerlijke kern en weer te verbinden met de natuur.

We zijn allemaal geboren als een puur en zuiver individu – door de invloed van buitenaf zijn we dat gevoel kwijt geraakt, dat is nodig om naar een hoger bewustzijnsniveau te kunnen evolueren.

De energie is al een hele lange tijd in extreme verandering.

Zo worden we erg geconfronteerd met wat we noemen “beperkingen”

Stel jezelf eens de vraag: zijn het werkelijk beperking?

Ben jij iemand die vasthoud aan een vorm of een patroon, dan kan de verandering van energie best lastig zijn en zeer frustrerend.

Zit je in een comfortabele routine dan voelen al deze zogenaamde “beperkingen” als “indringers” in je persoonlijke leven, je voelt je bedreigd en voortdurend in de gaten gehouden.

“beperkingen” of “indringers” komen je vertellen wat mag en wat niet mag, sterker nog ze komen elke week met andere regels wat je heel rusteloos en ongemakkelijk maakt…

Onzekerheid en verwarring bezorgd je stress en stress is een enorme zware energie – hoe langer dit proces duurt hoe meer die stress zich kan ophopen en de kans krijgt om zich vast te zetten in je cellen.

Als zware en opgehoopte energie geen kans meer heeft om weer vrij te stromen zal het zich omzetten in blokkades.

Stel het voor als een kamer in je huis die je vol zou steken met allemaal spullen die je niet meer of niet vaak gebruikt – al die spullen zijn energie – je blijft ze maar ophopen en trekt na elk bezoek snel de deur weer dicht – na een tijdje ben je niet meer graag in deze kamer – je zal er geen rust meer vinden, maar vooral veel frustraties en spanning.

Dat is precies hetzelfde wat opgehoopte energie in je lichaam doet…

Als de opgehoopte energie daarbij nog eens de emotie angst bevat, dan ga je jezelf afschermen en opsluiten uit angst om aangevallen te worden, gekwetst te worden en te verliezen.

Ga je jezelf verzetten tegen de emotie angst, wees alert dat de emotie woede niet gaat meespelen.

Beide emoties zijn heel herkenbaar voor ieder van ons en staan achter de hoek, klaar om 

deel te nemen aan het spel.

“het pure en zuivere individu” kent geen angst of woede, het zijn de emoties van onze omgeving die beïnvloeden.

Als stress langzaam in je leven sluipt – in al je cellen voelbaar wordt – “dan is het de hoogste tijd voor verandering”
Tijd om de innerlijke en ware essentie binnen in jou weer te laten stromen.

Door gebruik te maken van Qi-gong oefeningen kan je die zware energie losmaken om daarna weer helemaal naar je kern te gaan – voelen wat het universum werkelijk te bieden heeft voor jou en transformeren naar een hoger bewustzijnsniveau.

Net zoals de zware energie tijd nodig heeft om zich vast te zetten heeft je lichaam ook weer tijd nodig om het los te maken “laat het niet te ver komen”

Een hogere bewustzijnsniveau bevat de energie van pure liefde binnen in jezelf waarin je kan creëren met een gevoel van overvloed, volheid en rijkdom.

Het bijzonder fijne gevoel te beseffen dat het universum altijd voor jou zal zorgen.

MANIFESTEREN VANUIT HET EGO OF VANUIT EEN HOGER BEWUSTZIJNSNIVEAU

Creëer je vanuit het ego, dan heb je een gevoel van tekort, wil je iets bereiken en zoek je buiten jezelf naar iets wat je een goed gevoel zal geven.

Creëer je vanuit bewustzijn dan gebeurt dat vanuit een gevoel van overvloed, volheid en rijkdom.
Of je nu een kantoor job hebt, iets verkoopt, een dienst levert, alles wat je creëert met de intentie om dat goed gevoel te delen met anderen zal volheid en rijkdom bij jou brengen.

BEWUSTWORDING DOOR BEWEGING
een unieke en praktische benadering om toegang te krijgen tot een bewust leven.
Qigong & eFeng Shui toepassen in je dagelijkse leven.