De kraanvogel spreidt zijn vleugels

De Qigong academie blijft gestaag groeien en wel op meerdere locaties.
Dat komt niet alleen omdat er steeds meer mensen de merites en voordelen van Qigong leren waarderen, maar ook omdat de academie dynamisch inspeelt op nieuwe trends en dus ook op jullie wensen en verlangens.

Het is duidelijk dat daar waar er mensen zijn die graag wekelijks of tweewekelijks naar de les gaan op een vaste locatie, er ook mensen zijn die de lessen liever geconcentreerd zien tijdens een bepaalde periode en dat er mensen zijn die zich niet kunnen of willen verplaatsen en liever de lessen dichterbij volgen.

Zo zijn er heel wat mensen uit Italië en Duitsland evenals andere locaties in België en Nederland die graag de Qigong opleiding zouden volgen, maar die niet naar de academie kunnen komen.

De Qigong academie komt daaraan tegemoet door opleidingen aan te bieden op verschillende plaatsen en kortere periodes, zoals een opleiding van 3 dagen (weekend) of 5 dagen (week).

De Qigong mentor opleiding, die start op 22 juli is reeds volgeboekt.
Wegens groot succes organiseren we een tweede week in augustus.
schrijf je hier snel in

Afhankelijk van de inschrijvingen zal deze doorgaan in de academie van Lommel of Waanrode…


Daarnaast voorzien we een week in Spanje (buurt van Marbella) in de loop van de maand januari 2020 voor de Belgische en Nederlandse overwinteraars en een week van 8 tem 12 juni 2020 in Bertiolo, Italië.

Daarnaast voorzien we enkele weekends zoals 1, 2 en 3 november 2019 en 17, 18 en 19 april 2020 in Lommel of Waanrode, evenals een weekend in oktober in Duitsland.

Je vind dus heel wat mogelijkheden en nieuwe data in onze agenda!

qigong agenda

De buitenlandse opleidingen zijn niet alleen bedoeld voor de locale mensen, maar voor iedereen die er even tussenuit wil en een Qigong opleiding wil combineren met wat vakantie of een verblijf ter plaatse.

Maar dat is niet alles: we worden nog flexibeler!

We krijgen ook vragen van Taichi, yoga en Qigong scholen die een seminar willen organiseren voor hun leden en daarbij kennis willen maken met de unieke en zeer doeltreffende Qigong benadering van onze academie, die een mix is van Oosterse en Westerse wetenschap.

Zij kunnen voortaan een master, leraar of zelfs de grootmeester van de academie boeken voor een seminar van 1 dag, 3 dagen of zelfs een week. Dankzij de grotere mobiliteit van sommige masters, kan de academie daaraan tegemoet komen.

Of heb jij een groep van mensen en willen jullie samen Qigong leren tijdens een seminar, dan kan je hier je aanvraag indienen en kunnen we dit samen bespreken.

Die groepen hoeven zelfs niet groot te zijn. Integendeel, wij werken liefst met kleinere groepen omdat er dan meer interactie is en we beter kunnen inspelen op concrete en individuele vragen en verlangens van de deelnemers.

Wil je graag meer info of een prijsofferte dan kan je contact opnemen met Ilse via onderstaand formulier.

ja, ik ontvang graag meer info om een Qigong seminar te organiseren:

ja, ik ontvang graag regelmatig informatie over nieuwe opleidingen, en ik kan me steeds uitschrijven

ik ga akkoord met het privacy beleid

Gezond zijn is bewegen en veranderen…

Dat is wat Qigong je leert en wat de Qigong academie doet…

Getagd , , , , , , , , , , , , , .