Gecertificeerd Qigong expert

1 680,00

Voorkennis: je bent een gecertificeerd Qigong instructor en je wil doorgroeien tot Qigong master.

Pre-study: you are a certified Qigong instructor and you want to become a Qigong Instructor.

Beschrijving

Om je te certificeren tot Qigong expert volg je minstens 2 modules, je hebt toegang tot alle modules gedurende een volledig jaar.


Modules


 Qigong expert (yin)

Met de ervaring die je opgedaan hebt als Qigong instructor is het tijd om opnieuw de focus op jezelf te richten en naar verdieping in je eigen Qigong te gaan. Je hebt dan niet persé nieuwe oefeningen nodig, integendeel (alle belangrijke oefeningen en vormen ken je trouwens al): je gaat je eigen oefeningen opnieuw herontdekken. Door ze te bekijken en vooral te beleven vanuit je opgedane ervaring, ontdek je steeds meer fascineren aspecten van je eigen lichaam en energie. Je begint aan een formidabele exploratietocht die je tot in het diepste van je zijn brengt. Maar je wordt je ook steeds meer bewust van het samenspel tussen jezelf en je omgeving, ja zelfs de kosmos. Op die manier ontdek je ook hoe groot je invloed is, niet alleen op je eigen leven, maar ook op dat van anderen.

Vanuit je expertise kan je steeds beter anderen mensen begeleiden in zelfhealing en daar waar nodig ook zelf te helen. Je kennis van het Qigong wordt aangevuld met kennis over kruiden, etherische oliën, gezonde voeding, de zes dimensies, enz…

Vanaf nu beoefen je geen Qigong meer, je bent Qigong geworden! Energie heeft nog weinig geheimen voor jou.


 

Extra informatie

module1

wekelijkse lessen live online via zoom

module2

Privé coaching live online via zoom

module3

Speciale evenementen in groep live online via zoom

module4

Qigong en Feng Shui belevingsdagen in Spanje

Intensity

Intensity4