Kyusho jitsu/Dimmak weekends

Tijdens deze weekends leren we krijgskunstenaars en beoefenaars van zelfverdediging hoe ze hun technieken doeltreffender en verfijnder kunnen maken.
Dit ondermeer door te leren hoe de juiste energie in te zetten en het juiste doelwit voor de techniek te kiezen.
Concreet leren we vanuit het Qigong welke een goede houding is en hoe we ons lichaam het best gebruiken om een techniek goed uit te voeren. We leren hoe we de kinetische explosieve energie van het Fajin kunnen opwekken en sturen.
We leren waar de vitale punten liggen op het lichaam (kyusho jitsu) en welke punten we het best gebruiken voor welke doeleinden.

We maken gebruik van de technieken uit de Dim Mak vorm bij uitstek, de Small San Sau met heel veel explosieve Fajin toepassingen (zie video):

Small San Sau

Je leert ondermeer hoe je snel en met weinig kracht je iemand tijdelijk kan uitschakelen (Dim Mak). En je leert welke punten te gebruiken om de juiste biomechanische reacties te veroorzaken zodat het lichaam reageert zoals jij dat wil.

Maar niet alleen dat: je leert ook de effecten te herstellen en aan de juiste energie restoring te doen, zodat je in alle veiligheid kan werken en oefenen.

Programma:

De zaterdag wordt er gewerkt rond het energetische aspect zoals houding, ontspanning, energie opwekken, Fajin ontwikkelen, enz…
De zondag leren we waar de punten liggen, hoe je ze kan activeren, op welke manier je ze in welke technieken kan toepassen en hoe je hun effect kan herstellen.
Deze weekends zijn alleen toegankelijk voor mensen die al enige ervaring in krijgskunst en/of zelfverdediging hebben en die aangesloten zijn bij een krijgskunst federatie en daar een geldige verzekering hebben.
De graad, het niveau, de stijl of discipline zijn minder belangrijk.
Iedereen neemt deel op eigen risico en verantwoordelijkheid.
Hoewel alle weekends op zich staan en afzonderlijk gevolgd kunnen worden, zit er toch een opbouw in, zodat wie alle weekends volgt, een vrij goede basis heeft meegekregen.

Wij voorzien volgende weekends in 2019 – 2020:

* Zaterdag 25 mei – Zondag 26 mei 2019
* Zaterdag 17 augustus – Zondag 18 augustus 2019
* Zaterdag 23 november – Zondag 24 november 2019
* Zaterdag 29 februari – Zondag 1 maart 2020

We trainen elke dag van 10:00 tot 17:00 uur met een pauze van 13:00 tot 14:00 uur.

De weekends gaan door in de Dim Mak academie, Stationsstraat 62 in 3920 Lommel (BE) en staan onder leiding van Grootmeester Theo De Gelaen, 8e dan, bijgestaan door verschillende masters van de academie.

Kostprijs:
Per weekend: 150,- euro.
Wie op voorhand inschrijft en betaalt voor 4 weekends betaalt slechts 500,- euro.
Leden van de Qi Gong en Dim Mak academie met een jaarabonnement nemen GRATIS deel. (zij kunnen ook deelnemen aan losse dagen)


Deelnemen kan enkel middels inschrijving per email naar theodegelaen@hotmail.be ten laatste 14 dagen voor de aanvang van het weekend en mits de betaling op voorhand ontvangen is.

BETALING – Klik hier!

Getagd , , , , , , .