Trainen aan de Qigong & Feng Shui academy

Aan de Qigong & Feng Shui academy gebruiken we steeds vaker het woord trainen ipv studeren of leren.

Er wordt ons van jongs af verteld dat we goed moeten leren, maar wist je dat de informatie reeds aanwezig is in je cellen en dat het door middel van bewustwording naar boven kan komen – een mooi voorbeeld is zwemmen – je moet het niet leren, je zal het als vanzelf doen.
Je kan wel vele technieken trainen om mooier, beter, sneller of met minder weerstand te zwemmen.

De kennis en informatie zit in jou, tijdens de trainingen wordt je bewust gemaakt van de kennis die reeds in jou aanwezig is, mensen komen op je pad die nodig zijn om de kennis in jou naar boven te halen…op jou tempo.

Je kan Qigong en Feng Shui trainen om het voor jezelf en om je omgeving een extra toegevoegde waarde te geven. Of je kan zodanig geïnspireerd raken dat je de behoefte hebt om het verder te geven en er zelf trainingen in te gaan geven of als een private coach te starten om mensen bewust te maken.
Het kan natuurlijk ook zijn dat je al bezig bent als coach of trainer en wat vast loopt op bepaalde vragen van anderen en daardoor meer diepgang zoekt en wil groeien.

Omdat je steeds op zoek gaat naar meer diepgang en meer wil halen uit je eigen coaching praktijk en je eigen trainingen ga je altijd op een hoger niveau onderzoeken.

Daarom is er de Qigong & Feng Shui academy

Hier kan je ervaren dat er niet altijd meer moet zijn, maar ga je voelen dat je net met minder inspanning makkelijker tot het bewustzijnsniveau kan komen waar je klaar voor bent.
Je zal ervaren dat je net door minder inspanning beter naar je gevoel zal kunnen luisteren en daardoor beter bij jezelf zal kunnen blijven.
Door bij jezelf te blijven zal je makkelijker naar een hoger bewustzijnsniveau kunnen gaan waardoor je andere dan weer mee kan nemen naar dat hogere.

Trainen

Er zijn verschillende manieren om te trainen.
Je kan Qigong en Feng Shui trainen aan de hand van video die je gratis kan vinden.
Dan doe je de oefeningen na aan de hand van wat je ziet en zal je leren met je zintuigen.
Zo kan je een oefening nadoen zonder de essentie van de beweging te begrijpen.
Als het prima voelt dan is er niets fout om op deze manier te trainen.

Je kan ook bewust kiezen voor een trainer die op een hoger niveau kan kijken en voelen en daarom ook zeer sterk kan aanvoelen hoe het bij jou voelt.
Aan de hand van wat hij/zij ziet en voelt zal hij/zij jou kunnen meenemen en begeleiden en je bewust maken van de diepere kern binnen in jou.
Bij de Qigong & Feng Shui academy wordt je getraind om zowel bij jezelf als bij de andere te voelen en kijken wat het effect van de oefeningen zijn.

De Qigong & Feng Shui academy is er voor jou…

Als jij de intentie hebt om zelf trainingen te geven als een Qigong mentor/coach of het wil integreren in je eigen praktijk, dan wordt je daarin volledig ondersteund en leggen we de nadruk op YANG “het naar buiten brengen”
Misschien heb je niet de intentie om je eigen trainingen te geven en wil je het louter voor je gezondheid doen, dan leggen we de nadruk op YIN “het ontvangen”
En het mooie van deze Yin & Yang training… het staat voortdurend met elkaar in verbinding.

Wie op academisch niveau Qigong wil trainen, doet dat niet alleen om te ervaren wat Qi of energie is, maar ook om daar op een fijne en zachte manier mee om te gaan.

Qi, energie… heeft een Yin & Yang kracht die je op verschillende manieren kan voeden en benutten.
Gong, bewust worden over hoe je deze Yin & Yang kracht wil gebruiken en wanneer.

  • de bewustwording begint met je eigen lichaam en van de eigen energie.
  • jij en je lichaam komen sterk met elkaar in verbinding, zijn voortdurend in communicatie.
  • het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt voortdurend door jou bewustzijn geactiveerd.
  • je voelt de energie van de ruimte en de verbinding met wie/wat er aanwezig is.
  • je bent bewust van de verbindingen die je maakt met anderen en kiest zelf wanneer je die weer verbreekt.

Welke intentie zit in jou?

Is het de bedoeling om gewoon lekker een uurtje per week bezig te zijn met de gezonde en heilzame bewegingen van Qigong en heb je geen ambitie om je er meer in te verdiepen, dan kies je best voor recreatieve Qigong trainingen, consulteer onze – Qigong member

Sta je op het punt om te ervaren hoe je je focus kunt verleggen van het oefenen van vormen naar de innerlijke en ware essentie van Qigong om eindelijk de stroom van Qi kunt voelen!

Qigong & Feng Shui academy

Nodigt je uit om bewust te worden – in je kracht te staan en TE schitteren

De vele Qigong-liefhebbers die onze trainingen al hebben gevolgd, zijn het er unaniem over eens dat deze training hen de meest essentiële aspecten van energiebewustzijn heeft aangereikt, waardoor ze al vele vragen hebben kunnen beantwoorden tijdens hun Qigong mentor training.

BEWUSTWORDING DOOR BEWEGING
een unieke en praktische benadering om toegang te krijgen tot een bewust leven.
Qigong & eFeng Shui toepassen in je dagelijkse leven.