Qigong door Grootmeester Theo De Gelaen

Het verwondert ons telkens weer opnieuw om te zien hoe snel en hoe sterk deelnemers reageren op de Qigong lessen van Grootmeester Theo De Gelaen.
Dikwijls zijn de eerste tekenen van een nakende transformatie al zichtbaar na de eerste of tweede les.

Nu heeft Qigong op zich reeds een fascinerende invloed op haar beoefenaars, maar bij het Qigong by Grandmaster Theo De Gelaen is dat nog veel meer uitgesproken.
Dit komt omdat het Qigong by Grandmaster Theo De Gelaen zich richt op de essentie van energie en het werken met energie eerder dan op de vorm.

Vormen zijn goed om oefeningen te memoriseren, maar dan moet men wel eerst de oefening goed begrijpen en aanvoelen. Bovendien mogen die oefeningen en dus ook de vorm, geen doel op zich zijn (wat helaas dikwijls het geval is). Oefeningen zijn slechts een middel om bewust te worden van wat men met het lichaam kan doen.
Een middel om te voelen hoe een goede houding en de juiste manier van beweging kunnen zorgen voor een goede doorbloeding en doorstroming van energie.

De focus ligt niet op de vorm

oefeningen zijn slechts een middel
om bewust te worden van wat men met het lichaam kan doen.

De focus moet op dat voelen liggen, voelen hoe men energie kan opwekken, voelen hoe men energie kan sturen en voelen hoe men energie kan aanwenden.
Zowel voor helende als voor praktische dagdagelijkse toepassingen en zelfs voor martiale toepassingen.
De kracht van het Qigong by Grandmaster Theo De Gelaen is dat men heel snel, van bij het begin al, die energie leert voelen en men dat voelen steeds verder gaat uitdiepen zonder dat men hiervoor moeilijke of ingewikkelde oefeningen of vormen nodig heeft.
De kracht zit hier eens te meer in de eenvoud.

Precies die eenvoud maakt dat men snel kan leren en groeien maar ook dat men niet aan een plaats of tijd gebonden is om het te leren en te oefenen. Het kan zelfs van bij u thuis.
Dankzij zijn ervaring van meer dan 40 jaar met Qigong, begrijpt Grootmeester Theo De Gelaen Qigong en energie als geen ander, maar ook zijn Westers wetenschappelijke opleidingen stellen hem in staat om zijn leerlingen snel en duidelijk te laten begrijpen waar Qigong voor staat en wat energie voor hen kan betekenen.

Dankzij vele praktische voorbeelden en toepassingen, brengt hij Qigong op een voor iedereen begrijpelijke manier.
Hoewel hij in Spanje leeft en woont, kan iedereen zijn lessen bijwonen. 
Zijn lessen worden live uitgezonden en iedereen kan er van waar dan ook op inloggen.
Zo kan je perfect vanuit je woonkamer of vanuit je tuin deelnemen.

De lessen zijn real time, je ziet de andere deelnemers, je kan vragen stellen die direct een antwoord krijgen, je krijgt directe feedback en ondersteuning.
De feedback van de deelnemers is alvast lovend. Ze geven aan dat het echt aanvoelt alsof men echt samen in dezelfde ruimte staat.

focus op wat voor jouw belangrijk is.

ervaar meer rust waardoor je meer kan vertrouwen op je buikgevoel

Wil ook jij ervaren hoe Qigong jouw leven kan veranderen en je gezondheid zal verbeteren.
Meer rust ervaren waardoor je beter kan ondernemen en presteren, beter voelen wat belangrijk is en wat minder belangrijk – vertrouwen op je buikgevoel.

Kom jij ook in onze “veilige” Qigong bubbel

Opgelet!
eens je daar in zit kan je er nog moeilijk van los komen?

Hoe werkt het?

Samen met een leuke groep mensen volg je de lessen via zoom van thuis uit;
Je ontvangt elke week een link waarmee je via zoom kan inloggen.
De lessen worden opgenomen en jij krijgt toegang tot een privé Facebook groep waar je de lessen kan herbekijken – dus je moet geen enkele les missen!

Ik kan je verzekeren…eens je in onze “Qigong bubbel” zit en je elke dag verlichting kan voelen is het moeilijk om ervan los te komen ?