Qigong exclusive private training & coaching

Qigong leert ons “werken met energie”. Of beter dingen te doen zonder fysieke inspanning en mits gebruik te maken van energie.

Die energie is alom en overal aanwezig en kan gemakkelijk benut worden. Het volstaat om de juiste houding aan te nemen en juist te leren bewegen. Dat komt neer op leren ontspannen te bewegen, de gewrichten open te zetten en de energie te laten stromen en te sturen naar waar je hem nodig hebt.

Private training en coaching met Grootmeester Theo De Gelaen.

TIJD VOOR JEZELF COMBINEREN MET QIGONG PRIVE LESSEN live online of in spanje

Voordeel is bovendien dat Qigong door zijn eenvoud relatief gemakkelijk aan te leren valt en toch een groot effect heeft en sterke transformaties kan tot stand brengen.

Bovendien kan iedereen Qigong leren en beoefenen, ongeacht leeftijd, fysieke mogelijkheden of beperkingen, lichamelijke conditie…. Iedereen leert het op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo. Qigong leert je trouwens in nauwer contact te komen met je eigen lichaam en daar beter naar te leren luisteren.

Trouwens, wist je dat je om Qigong te leren en te beoefenen, niet eens het huis uit moet?

Qigong bij jouw thuis

Corona Proof qigong beoefenen en bestuderen op academisch niveau

Dankzij nieuwe technologie brengt de Qigong academie Qigong lessen letterlijk naar je toe. Corona Proof !!!

Vanuit zijn privé residentie in Partaloa (Spanje) geeft grootmeester Theo De Gelaen Qigong opleidingen.

Je hoeft maar in te loggen met je computer en je zit meteen in de les, samen met andere gecertificeerde die eveneens van thuis uit de les volgen.

Er kunnen vragen gesteld worden, ervaringen uitgewisseld, feedback gegeven… Je kan zowel de lesgever als de andere deelnemers zien. De Grootmeester ziet je bezig en kan je bijsturen waar nodig… Omdat de lessen live zijn, kan er zelfs ingespeeld worden op speciale en actuele vragen en behoeften.

Wil je Qigong integreren in je bestaande praktijk of zelf Qigong lessen geven.
Heb je behoeft aan privé coaching in combinatie met groepslessen?
We stellen een formule samen op maat van jou behoeft.