Qigong mentor, online opleidingen populairder dan ooit…

Intensieve Qigong week – opleiding Qigong mentor

Van 2 tot en met 6 november 2020 staat er opnieuw een intensieve Qigong week op het programma.

Omwille van de laatste nieuwe corona maatregelen zal de intensieve 5-daagse van 2 tot 6 november verplaatst worden naar een latere datum.
Omdat les volgen en les geven via online verbinding meer focus en concentratie vraagt hebben we besloten om deze 5-daagse niet na elkaar te laten doorgaan, maar verspreid over 1 dag per week, 5 weken na elkaar.
De nieuwe dagen zullen weldra bekend gemaakt worden.

Normaal zou die doorgaan in de privé residentie van Grootmeester Theo De Gelaen in Partaloa (Spanje).

Wij hebben echter besloten die simultaan te laten verlopen zowel in Partaloa als in Pelt middels een online Zoom verbinding.

Concreet wil dat zeggen dat Theo les geeft in Partaloa aan de mensen die naar daar willen komen en dat mensen die naar Pelt komen deze les direct mee kunnen volgen op groot scherm. Er is interactie, er kunnen vragen gesteld worden, feedback gegeven, enz.

Kortom het is alsof beide groepen samen in één ruimte zijn.

Er is zelfs meer: mensen die noch in Pelt, noch in Partaloa aanwezig kunnen zijn, kunnen gewoon en op dezelfde manier van bij hun thuis deelnemen.

Met deze manier van werken draaien wij al enkele weken proef voor de normale lessen en de resultaten zijn ronduit formidabel. De deelnemers ervaren het als zeer comfortabel en gemakkelijk. Ze hebben steeds het gevoelen samen in één groep te zitten en beleven de lessen alsof ze lijfelijke aanwezig zouden zijn.

Opleiding tot gecertificeerd mentor in “kraanvogel Qigong”

lees meer of schrijf je meteen in

Voor ons is dat een sterke motivatie om ermee door te gaan en het zelfs verder uit te breiden. Dat we hierdoor anticiperen op mogelijke verstrenging van COVID maatregelen, is mooi meegenomen.

De Qigong academie heeft voor jou een brede waaier aan opleidingsmogelijkheden.
Om het u gemakkelijk te maken zetten we de verschillende modules even op een rij.

opleiding modules op maat