Qigong retreat

Qigong leert ons “werken met energie”. Of beter dingen te doen zonder fysieke inspanning en mits gebruik te maken van energie.

Die energie is alom en overal aanwezig en kan gemakkelijk benut worden. Het volstaat om de juiste houding aan te nemen en juist te leren bewegen. Dat komt neer op leren ontspannen te bewegen, de gewrichten open te zetten en de energie te laten stromen en te sturen naar waar je hem nodig hebt.

Vakantie in Spanje combineren met privé les met Grootmeester Theo De Gelaen.

Je kan dan zelfs daar blijven logeren.

Voordeel is bovendien dat Qigong door zijn eenvoud relatief gemakkelijk aan te leren valt en toch een groot effect heeft en sterke transformaties kan tot stand brengen.

Bovendien kan iedereen Qigong leren en beoefenen, ongeacht leeftijd, fysieke mogelijkheden of beperkingen, lichamelijke conditie…. Iedereen leert het op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo. Qigong leert je trouwens in nauwer contact te komen met je eigen lichaam en daar beter naar te leren luisteren.

Trouwens, wist je dat je om Qigong te leren en te beoefenen, niet eens het huis uit moet?

Qigong bij jouw thuis

Corona Proof qigong beoefenen en bestuderen op academisch niveau

Dankzij nieuwe technologie brengt de Qigong academie Qigong lessen letterlijk naar je toe. Corona Proof !!!

Vanuit zijn privé residentie in Partaloa (Spanje) geeft grootmeester Theo De Gelaen iedere dinsdag en donderdag les van 9:00 tot 10:00 uur en iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Je hoeft maar in te loggen met je computer en je zit meteen in de les, samen met andere leerlingen die eveneens van thuis uit de les volgen. In het beging voelt dat wat vreemd, maar al snel heb je het gevoelen om samen in dezelfde ruimte te zitten.

Er kunnen vragen gesteld worden, ervaringen uitgewisseld, feedback gegeven… Je kan zowel de lesgever als de andere deelnemers zien. De leraar ziet je bezig en kan je bijsturen waar nodig… Omdat de lessen live zijn, kan er zelfs ingespeeld worden op speciale en actuele vragen en behoeften.

Heb je toch eens behoefte om samen met anderen te oefenen, dan kan je naar de lessen gaan in de Qigong academie in Pelt of, en waarom niet, een weekje vakantie in Spanje combineren met een weekje privé les met Grootmeester Theo De Gelaen. Je kan dan zelfs daar blijven logeren.

one tot one privé lessen in Spanje of privé lessen online
of een combinatie van beide

boek nu je privé Qigong opleiding
info@qigong.be

Wil je meer weten? Vraag het aan Ilse: +32 497 451 953 of mail naar info@qigong.be