Qigong, wat doet het …

Wanneer uw gevoel van welzijn wordt beïnvloed door stress, negativiteit en angst, raakt uw lichaam samengetrokken en raakt het energetisch uit balans – niet meer op één lijn.
Deze samentrekking, het op elkaar stapelen van energie en verkeerde afstemming heeft een impact op ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele leven met duidelijke gevolgen.

Bewustwording door beweging
Qigong helpt je bewust te worden van je innerlijke realiteit en je emoties, evenals je geest en zijn denkprocessen die mogelijk hebben bijgedragen aan ongemakkelijke gevoelens, klachten of zelfs ziektes.
Door je lichaam en je omgeving te bewegen, worden trillingen gecreëerd die het denken overstijgen en je terugbrengen naar het diepere gevoel.
Deze trillingen maken je bewust van weerstand en blokkades, je lichaam en je omgeving zullen je bewustzijn vergroten.
Hoe opener en wijder je kan voelen, hoe opener en wijder je kan reageren op alles wat er om je heen is.

De zachte bewegingen van Qigong, stellen je in staat terug te keren naar heelheid en innerlijke balans, waardoor je in een stroom met het huidige moment komt.
Het brengt je op één lijn met je ware aard, namelijk bewustzijn.

Qigong Master Ilse Vanbrabant reikt je tijdens je opleiding, trainingen of retraite allerlei bewegingen en tools aan die je in staat stellen om je leven weer vorm te geven zoals het voor jou bedoeld is.
De belangrijkste persoon in het NU ben JIJ…

[smartslider3 slider=”7″]
Getagd , , , , , , , , , , , , , , , , .

BEWUSTWORDING DOOR BEWEGING
een unieke en praktische benadering om toegang te krijgen tot een bewust leven.
Qigong & eFeng Shui toepassen in je dagelijkse leven.