Aanbieding!

Qigong voor rolstoelgebruiker

12,00

Qigong oefeningen speciaal voor rolstoelgebruikers. Deze MP4 film omvat verschillende Qigong oefeningen die zittend uitgevoerd kunnen worden.

Beschrijving

Iedereen heeft behoefte aan gezonde beweging volgens zijn of haar mogelijkheden. Zo ook mensen met een beperking zoals rolstoelgebruikers. Speciaal voor hen hebben wij een selectie gemaakt van deugddoende Qigong oefeningen die zittend kunnen uitgevoerd worden zodat ook zijn de weldaad kunnen ervaren van het werken met energie. Qigong (Chi Kung) of Qigong is nauwer in contact treden met je eigen lichaam en het beter te leren gebruiken zodat je meer bereikt en minder energie verbruikt. Qigong is leren je te ontspannen en door een goede houding blokkades te voorkomen of op te heffen. Qigong houdt je hart, lichaam en geest jong, gezond en vitaal. Qigong zorgt voor een goede ademhaling en doorbloeding van je lichaam waardoor je meer energie krijgt en je afweer vergroot. Qigong is makkelijk aan te leren.

Met deze MP4 movie kan je Qigong oefeningen leren die gemakkelijk aan te leren voor rolstoelgebruikers of mensen die moeilijk te been zijn.

Wordt aangeleverd in een MP4 bestand zodat het ook voor gebruikers van Apple te bekijken valt.