Aanbieding!

Sanshin Qigong – 3 MP4 – (Essentials)

35,00

Sanshin is een staat van verhoogd bewustzijn of alertheid en de basis van martial spirit. Het is ook een specifieke stand die toelaat zeer stevig te staan en Fa Jin te ontwikkelen. Deze reeks van 3 MP4 films toont de Qigong versie van de Sanshin kata.
Deze MP4 film behoort tot de ‘essential-reeks’ en legt de Sanshin vorm op een zeer degelijke manier en vanuit de essentie uit. Met gesproken, Nederlandstalige instructies en commentaren.

Beschrijving

Sanshin is een toestand van verhoogd bewustzijn of alertheid en wordt vooral gebruikt in martial arts of krijgskunst.
Voor verschillende karatestijlen is het een basiskata en komt voor in zowat alle oudere karate stijlen op Okinawa zoals Shito ryu, Goju ryu, wado ryu enz.
Dus ook in kempo of kenpo. Belangrijkste van sanhin is het gebruik van de heupen en het ontwikkelen van Fa Jin (fajin of fajing), zijnde explosieve kinetische energie die in het karate ook kime genoemd wordt.
Deze reeks van 3 MP4 toont de Qigong of Chi Kung versie van de kata en helpt om deze op een zachte en rustige manier aan te leren.
Hierdoor ervaart men ook de helende kracht van sanshin of Qigong. Een aanrader voor wie meer diepgang zoekt in martial arts of krijgskunst.

Aangeleverd in een MP4 bestand zodat het ook voor Apple gebruikers te bekijken valt